Portrétní a žánrová fotografie!

Jihomoravský kraj (Kuřim, Tišnov a okolí)
Olomoucký kraj (Uničov a okolí)
❤Každá fotografie má svůj příběh ❤

Co si vzít s sebou na focení

07.04.2015 22:44

NEWBORNS

Focení novorozeňátek se řadí mezi ta časově nejnáročnější focení – zpravidla trvá cca 3 hodiny (mnohdy i déle).

Nejlepší je fotit děti od 7 do 21 dní. Jsou více spavá. Pro nafocení spících fotek je lepší, když je miminko hodinu před focením vzhůru a kojení je naplánováno těsně před focením.

Miminku budou stačit plínky, dudlík, přebalovací podložky. Veškeré čepičky, čelenky, oblečky a jiné doplňky dodám já. Pokud samozřejmě máte nějakou rekvizitu, se kterou chcete miminko vyfotit, vezměte je s sebou!!!

 

BATOLATA, DĚTI

Moc hezké fotky dětí jsou především v exteriéru!

S sebou vezměte klidně více oblečení – hodí se džíny, barevné overálky, topy, košile, šatičky, čepice, záleží na Vaší fantazii. Pokud má Vaše dítě nějaký koníček (sport, hudební nástroj, zájem…), doneste tematické pomůcky (míč, hokejka, baletní sukýnka…).

 

DOSPĚLÍ

Vezměte si více druhů oblečení. Obecně platí čím méně nápisů a vzorů, tím lépe. Jak se říká, v jednoduchosti je krása. V tomto případě to platí dvojnásob! Výborně vypadají i džíny s bílým tričkem či košilí. Pokud se jdete fotit v páru, doporučuji se barevně sladit.

Především však doporučuji, abyste si na sebe vzali věci, ve kterých se cítíte nejlépe, dle vlastního vkusu a stylu!

Nebojte se barviček. V případě exteriéru doporučuji především pastelové barvy, které dodají fotkám jisté kouzlo.

 

TĚHULKY

Doporučuji fotit v 30-36 TT. Na oblečení s sebou různé tuniky, sáčka, šatky, uplá trička aby vyniklo bříško. Hezké prádlo v případě, že chcete vyfotit nahaté bříško.